Wedstrijden 2021

Ben je geboren in 2003 of later, dan word jij dit jaar misschien wel onze jeugdkampioen?
Speel daarom mee aan de meer dan 25 wedstrijden die meetellen voor de Jeugdcup. De scores van jouw 7 best gespeelde wedstrijden tellen mee.

We kennen een zestal wedstrijden, namelijk:

• De FUN wedstrijden: Golfsixes (1 groepje speelt tegen 1 of 2 andere groepjes), het Ouder/kind toernooi (met gezamenlijke lunch), de Halloween (nacht)wedstrijd (met lichtgevende ballen). Hiervoor kun je je inschrijven via onze website;
  • De Stableford jeugdwedstrijden. Deze (9 holes) wedstrijden vinden plaats op onze Limburg Course op zondag om 10:00 uur. Je kunt je inschrijven via onze website;
  • Limburgse Jeugd Trofee wedstrijden (LJT) op diverse locaties op zondag vanaf 09:00 uur. De inschrijfkosten zijn €10 (incl. friet en een drankje). Inschrijven kan via onze website;
  • US Dutch Kids Golf. Deze wedstrijden vinden plaats op zaterdag vanaf 09:00 uur. Het inschrijfgeld is €30. Voor deze wedstrijden moet je je op tijd inschrijven (via www.dutchkidsgolf.nl) want ze zijn zeer geliefd;
  • En last but not least… onze eigen Open invites en Maastrichtsche cup. Dit zijn wedstrijden die door onze wedstrijdcommissie worden georganiseerd. Afhankelijk van je handicap en leeftijd mag je 9 of 18 holes Limburg course of Championship course of 18 holes championship inschrijven. Spelers jonger dan 13 jaar moeten zich inschrijven met een (volwassen) begeleider die meespeelt in dezelfde categorie/flight. Inschrijven kan via onze website. De eerste 9 holes gespeeld tellen mee voor de Jeugdcup. De lagere HCP’ers starten in de ochtend en de hogere HCP’ers starten rond lunchtijd.

En dan onderstaand de data van alle wedstrijden:

Stableford jeugdwedstrijd

Golfsixes (FUN wedstrijd) op tweede Paasdag

LJT, Brunssum

US Dutch Kids Golf, Crossmoore

US Dutch Kids Golf, Princenbosch

Ouder/kindtoernooi (FUN wedstrijd)

LJT, Bleijenbeek

8 augustus

22 augustus

29 augustus

LJT, Hoenshuis