Golflessen 2020

Door het uitvoeren van groepstrainingen en het organiseren van gezamenlijke wedstrijden en activiteiten proberen wij ervoor te zorgen dat de jeugd plezier heeft in het golfspel.

Onze pro’s stellen elk jaar een aantrekkelijk zomer- en een winterprogramma samen dat de jeugd in staat stelt op een plezierige manier hun spel te verbeteren. Afhankelijk van het aantal lessende jeugdleden wordt de groep verdeeld (in groepen van plus minus 6 leden), waarbij wordt gekeken naar leeftijd en speelniveau. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

De zomerlessen van 2020 vinden plaats op zondagochtend om 09:00 uur op onderstaande data:

• 22 maart *
  • 29 maart
  • 5 april *
  • 19 april *
  • 26 april *
  • 10 mei *
  • 17 mei
  • 31 mei *
  • 14 juni
  • 21 juni
  • 28 juni *
  • 5 juli *
  • 12 juli
  • 19 juli *
  • 2 augustus
  • 9 augustus
  • 16 augustus
  • 23 augustus
  • 4 oktober
  • 25 oktober *

Gedurende een aantal zondagen organiseren we na de les (om 10:30 uur) een wedstrijd/training op onze Limbourg Course. Deze data zijn aangegeven met een * achter de lesdag.