jeugd.pngIntro

De jeugdcommissie van De Maastrichtsche is er in eerste instantie op gericht de jeugd (van 6 tot 18 jaar) kennis te laten maken met de golfsport, het golfspel spelenderwijs te leren, plezier te beleven en hen voor te bereiden op wedstrijden. Daarnaast willen wij dat zij zich thuisvoelen en samen met hun medespelers een vriendschap opbouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat je enkel het hoogste doel kunt bereiken wanneer je je goed voelt… met vrienden op de baan en in het clubhuis.

De Jeugdcommissie wordt gevormd door Alex (als voorzitter en verantwoordelijk voor de technische kant) en Heidy (verantwoordelijk voor de communicatie, evenementen, de kleding en het zomerkamp) en onze nieuwkomer Martijn (die ons zal ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken).

Wij gaan er samen met onze jeugdcoaches Nicki en Gilles en het team van IMPACT Golf Academy wederom een mooi seizoen van maken.

infopagina jeugd.jpg